používanosť (použitenosť) fóra

Tu o tom, tuhle o támhletom... a jinda taky o něčem jiném :D
adsgfgsd

používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od adsgfgsd »

ahoj :)
onedlho nastupujem do prvého ročníka tak by som chcel vedieť ako je na tom toto fórum s čo sa týka návštevnosti. Niekde som tu čítal, že má svoj vrchol dávno za sebou (čo sa mi moc nepáči lebo osobne si myslím že to je výborný nápad) ale aj tak sa tu dá nájsť dosť príspevkov z poslednej doby od celkom iniciatívnych ľudí :roll:
čo poviete dá sa tu na toto obrátiť? chodí sem pár ľudí čo to tu aspoň občas sleduje? :?: vďaka za odpoveď (teda ak je tu niekto kto by odpovedal) :)
asůldka

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od asůldka »

Par lidi sem chodi, nejvic novejch prispevku bejva kolem zkouskovyho, kdy pribejvaj zadani ze zkousek. Jinak treba ja sem chodim pravidelne, rekne denne, max obden.
liamlim
Matfyz(ák|ačka) level I
Příspěvky: 3
Registrován: 11. 7. 2015 21:44
Typ studia: Informatika Bc.

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od liamlim »

Taky nastupuji do prvního ročníku a na fórum chodím skoro každý den - abych se dozvěděl kdyby náhodou někdo řešil něco podstatného o prváku. Navíc i když už je fórum celkem nepoužívané, stále je zde hodně témat z minulých let, takže jsem si zjišťoval nějaké věci o předmětech co mě čekají atd. Na to se fórum podle mě celkem hodí.

Mě osobně by mnohem víc vyhovovalo aktivní fórum než například skupina na facebooku. Taky kvůli mnohem snazšímu dohledání věcí co se řešily kdysi a přístupu studentů v budoucnosti k některým již vyřešeným problémům. Obávám se ale, že sem chodí pár lidí takže asi stejně skončí komunikace někde na facebooku.
adsgfgsd

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od adsgfgsd »

som rád že sem chodí aspoň niekto a dúfam že nás je viac čo sa to tu prehrabáva starými príspevkami tak sa nehanbite a pridávajte aj nové nech všetci vidia že je to tu aspoň trochu aktívne (kludne aj blbosti ako je tento dotaz :D )
mimochodom tiež by som radšej mal aktívne fórum ako skupinu na facebooku (aj keď pokiaľ nebude iná možnosť na "zdieľanie skúseností" tak sa tomu nebránim) a som rád že nie som sám čo to takto vidí
asůldka

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od asůldka »

Tak hlavne jde o klicovej obsah - zadani ze zkousek. Napr ja pridavam zadani, ze vsech zkousek, kde to ma smysl (tz. je napr nezverejnuje primo zkousejici), ale vzhledem k tomu, ze tady zdaleka nejsou vsechny terminy je urcite co zlepsovat :D . Prave tahle zasoba sem bude tahnout dnesni i budouci studenty.
adsgfgsd

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od adsgfgsd »

ak je tu teda najväčší frmol okolo skúšok ako vravíte, :idea: možno by nebolo odveci sa dohodnúť s adminmi aby riešili prípadné nedostatky/neprehladosti alebo aby sa viac venovali tejto sekcii a sprehľadnili ju, prípadne doplnili ( :?: ale neviem ako je to tu s adminmi či to už neodpísali a nenechávajú to tu napospas osudu) možno by to pomohlo a prilákalo by to sem viac študentov aj do iných sekcií a zvýšila by sa tak celková aktivita fóra ... alebo aspoň by to uľahčilo život nám čo sem chodíme :) každopádne si myslím že by to stálo za pokus :)
asůldka

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od asůldka »

Jak na tom jsou admini netusim, ale v lete jsem psal request na pridani predmetu a pridali ho fakt rychle, tusim, ze to byla tak hodina nebo 2, osobne jsem spis pocital s pristim rokem :D
liamlim
Matfyz(ák|ačka) level I
Příspěvky: 3
Registrován: 11. 7. 2015 21:44
Typ studia: Informatika Bc.

Re: používanosť (použitenosť) fóra

Příspěvek od liamlim »

adsgfgsd píše:ak je tu teda najväčší frmol okolo skúšok ako vravíte, :idea: možno by nebolo odveci sa dohodnúť s adminmi aby riešili prípadné nedostatky/neprehladosti alebo aby sa viac venovali tejto sekcii a sprehľadnili ju, prípadne doplnili ( :?: ale neviem ako je to tu s adminmi či to už neodpísali a nenechávajú to tu napospas osudu) možno by to pomohlo a prilákalo by to sem viac študentov aj do iných sekcií a zvýšila by sa tak celková aktivita fóra ... alebo aspoň by to uľahčilo život nám čo sem chodíme :) každopádne si myslím že by to stálo za pokus :)
Osobně moc nevím jak by nějaké "zpřehlednění" mělo vypadat. Však už teď je vše rozděleno do nějakých témat. I když je pravda, že já dosud klubovnu bral jako místo, kde se řeší v podstatě cokoliv. No dozvěděl jsem se, že je téma aktivní hlavně přes zkouškové. To by mě třeba vůbec nenapadlo.

Další věc, která mě napadla. Jak se řešilo to používání fóra / skupina na FB. Nevíte o tom, že by se nějaká skupina už zakládala? Loňští prváci mají společnou pro Matematiku / Informatiku / Fyziku a také zvlášť pro jednotlivé obory. Když by nic takového nebylo tak během albeře nebo po ní stejně vznikne. (Nevím jak vy ale já se na albeř celkem dost těším).

Toto fórum se mi ale líbí mnohem víc než FB. Z několika důvodů.

Lze jej využít matematiky : \sum_{i = 1}^n(i^5 + i^7) = \frac{n^4(n+1)^4}{8}
Ale i studenty informatiky:

Kód: Vybrat vše

#include <iostream>
int main()
{
	int i = 0;
	std::cin >> i;
	do
	{
		i = i % 2 ? 3 * i + 1 : i / 2;
		std::cout << i << std::endl;
	} while (i - 1);

	return 0;
}
Osobně jako prvák (spíš poloprvák, když ještě nejsem ani zapsaný) nemám představu o tom jak to na škole probíhá, ale pokud se nějak sdílí otázky ze zkoušek nebo zápisky, asi občas něco napíšu.
Odpovědět

Zpět na „Klubovna“