Telefonica O2 - DOD a internship v červnu 2013

Místo pro všechny akce, ať už školní či mimoškolní - upozorněte ostatní na zajímavé fesťáčky, koncerty, přednášky, představení ...
careermarket
Supermatfyz(ák|ačka)
Příspěvky: 795
Registrován: 13. 2. 2013 09:33
Typ studia: Nestuduji MFF UK

Telefonica O2 - DOD a internship v červnu 2013

Příspěvek od careermarket »

Den otevřených dveří Telefónica – Centrum řízení sítí

V úterý, 11.6.2013, máte jedinečnou možnost podívat se do jinak nepřístupného Centra řízení sítí v naší budově na Olšanské. Kromě řízení a dohledu sítí si budete moci prohlédnout i raritu, kterou má v ČR právě Telefónica – atomové hodiny! Dozvíte se také spoustu zajímavých informací z praxe a budete moci využít kariérního poradenství od profesionálů z Náboru. Více informací včetně registrace na akci naleznete zde: http://www.telefonicaando2careers.com/c ... C3%B3nica/.

Internship Program pro technicky zaměřené studenty

Internship Program je pracovní a rozvojový program pro studenty VŠ, který je určen studentům 3. a 4. ročníků. V současnosti otevřené pozice v rámci tohoto programu jsou technicky zaměřené. Součástí rozvojového programu jsou také školení, přednášky, exkurze, setkání s managementem či například produktové školení. Nástup do Programu bude v září 2013. Více informací včetně možnosti přihlásit se do Internship programu, naleznete zde: https://www.telefonicaando2careers.com/ ... p-program/. Registrovat se můžete do 16.6.2013.

V případě jakýchkoli dotazů o Internship Programu se prosím obracejte na talentum@o2.com
Odpovědět

Zpět na „Akce“