OOP, jak se tam dostat bez C

První semestr kompletního kursu objektově orientovaného programování v C++. Základní programové konstrukce, třída a objekt, zapouzdření, metody, výjimky. Kontejnery, iterátory, algoritmy. Abstraktní datové typy, přetěžování. Bezpečné a přenositelné programování, vazby na OS. V ak.r. 2007/08 je předmět vypsán pouze pro účely splnění studijních povinností studentů, kteří nastoupili studium nejpozději v r. 2006/07.

OOP, jak se tam dostat bez C

Příspěvekod shrill » 27. 9. 2007 14:02

Nevíte někdo, jak se dostat na OOP, které má C jako prerekvizitu, i když C nemám splněno? Prý to nějak jde, říkal Bednárek, ale neřekl mi jak, prý to sám neví, ale studenti to nějak dělají :-) Díky moc za pomoc, necítím totiž, že bych C neuměl (zkoušku mám, nemám záp.), tak bych rád pokračoval normálně.
shrill
Matfyz(ák|ačka) level I
 
Příspěvky: 14
Registrován: 13. 1. 2007 20:48

Příspěvekod Tacoud » 27. 9. 2007 14:43

Je potřeba vyplnit žádost - ke stažení na http://www.mff.cuni.cz/studium/formulare. Potom je potřeba zajít za přednášejícím, aby potvrdil, že s tím souhlasí. A nakonec zajít na studijní (před zápisem), protože ji musí schválit studijní proděkan.
Spojaři všech zemí, proletujte se!
Uživatelský avatar
Tacoud
Donátor
Donátor
 
Příspěvky: 53
Registrován: 16. 9. 2005 07:38
Bydliště: Mladá Boleslav

Příspěvekod shrill » 28. 9. 2007 20:45

díky moc
shrill
Matfyz(ák|ačka) level I
 
Příspěvky: 14
Registrován: 13. 1. 2007 20:48

Re: OOP, jak se tam dostat bez C

Příspěvekod hippies » 30. 9. 2007 22:16

shrill píše:...necítím totiž, že bych C neuměl (zkoušku mám, nemám záp.)...


Mno nevim, podle mě jestli něco vypovídá o zvládnutí jazyka, tak schopnost v něm něco naprogramovat .. čehož je v tomto případě získání zápočtu na alespoň třetí pokus, dle mého názoru, důkazem.
Uživatelský avatar
hippies
Admin(ka) level I
 
Příspěvky: 990
Registrován: 29. 9. 2004 11:46
Bydliště: Mladá Boleslav
Typ studia: Informatika Mgr.
Login do SIS: procj4am

Příspěvekod shrill » 2. 10. 2007 12:42

u me to spis vypovida o tom, ze nic nenaprogramuju ve stresu, domaci ukoly mi nedelaly nejmensi problemy a programovani doma taky ne, ale jak se zacne merit cas, slysim klapot klavesnic odvedle (uz jsem si i poridil spunty do usi, trochu to pomaha..), tak se proste moje mysleni zpomali tak na polovinu, delam hloupe chyby, osetruji pripady, ktere nam rikaji ze osetrovat nemame, uvedomim si to az po hodine prace...atd..
shrill
Matfyz(ák|ačka) level I
 
Příspěvky: 14
Registrován: 13. 1. 2007 20:48

Příspěvekod eVe » 2. 10. 2007 13:18

Zavoral napsal na nastence v SISu presny postup, co se ma v tomhle pripade udelat
Uživatelský avatar
eVe
Matfyz(ák|ačka) level I
 
Příspěvky: 43
Registrován: 11. 2. 2006 11:49
Bydliště: B1405


Zpět na PRG029 Programování v C++

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník